שבת בננה | עוגה קלה קלה

אתמול בערב כל החבורה הלכה לסבא ברעננה ואני נשארתי בבית, לארגן קצת לקראת השבוע הקרוב.
מכינה לי קפה, כשלפתע אני רואה 3 בננות מתוקות, עשויות טוב:)

הסתכלתי עליהן.

הן הסתכלו עליי.

שמעתי אותן אומרות לי "שבת בננה"!!

אז התייחסתי אליהן בשמחה וזה מה שיצא...

לאפיה היום תצטרכו:

100 גר' חמאה

½ 1 כוסות סוכר

3 ביצים

2 כוסות קמח תופח

½  כפית מלח

¼  כוס חלב

3 בננות בשלות

פצפוצי שוקולד

הכי קל!!!

המסתי חמאה במיקרו. הוספתי סוכר, ביצים וערבבתי. הוספתי קמח, מלח וחלב. (אפשר להחליף את החלב בגביע קטן של שמנת חמוצה 15%). מעכתי 3 בננות זהובות, והוספתי לתערובת. כמה דקות טובות של עירבוב, והתערובת מוכנה.

כמובן שתמיד יש מקום לפצפוצי שוקולד, אז הוספתי פצפוצים גם לתוך התערובת וגם בראש כל מיני קאפקייק. התזתי קצת ספריי שמן על התבנית ושפכתי פנימה את התערובת.

בננה לפני אפיה

אני מאוד אוהבת את הגודל של המיני קאפקייק שיוצאות מהתבנית הזו, כי אז אפשר לאכול יותר מאחד :)
אפשר להניח מנג'טים קטנים לתוך כל תא וכך יותר קל להוציא מהתבנית.

הכנסתי לתנור מחומם מראש ל-170 מעלות ואחרי כ-40 דקות המיני קאפקייקים היו מוכנים.

מיני בננה

טיפ #325 אפשר גם לחתוך מרשמלו בסכין לחתיכות קטנות ולהוסיף לעוגה במקום פצפוצי שוקולד.

שיהיה שבוע מקסים עם טעם של עוד!!

heartסיון

 

מוזמנים להגיב ממש כאן למטה - זה תמיד משמח :)

ולעקוב אחריי בפייסבוק או להרשם לניוזלטר שלי

עוד דברים מעניינים...